023 544 0880 info@teestie.nl

Onze filosofie is eenvoudig en laat zich het beste omschrijven als „puur”


Wij streven in alles wat we doen naar het beste en het hoogst haalbare. Voor u als klant maar ook voor onze werknemers. Maar puur zegt eigenlijk veel meer. Klantvriendelijkheid en service bijvoorbeeld. Dat dragen wij hoog in het vaandel. Wij waarderen u als klant en doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ook daar zijn wij heel puur in.

Onze producten dan? Inderdaad, puur.


Ons credo luidt niet voor niets Gezond Op Weg. Onze leveranciers komen uit de directe regio waardoor de lijntjes erg kort blijven. Zo werken wij samen met de beste slager uit Aerdenhout en komen de groenten en het fruit van een alom geprezen speciaalzaak uit Heemstede.

Wanneer u ons bezoekt willen we dat u even kunt ontspannen, even tot rust kunt komen voordat u de dagelijkse hectiek moet bevechten. Datzelfde keukentafelgevoel vindt u terug in onze diverse arrangementen die u op uw werk, vereniging of sportclub kunt nuttigen. Even op adem komen en lekker genieten!

En genieten doet u met een eigen blend koffie van Smit & Dorlas, met door ons zelf elke ochtend afgebakken brood, met verse sappen en dito smoothies.

En mocht uw trein onverhoopt een keer geen vertraging hebben, dan pakken we het voor u in en kunt u uw proviand nuttigen in de trein. Gezond op weg