023 544 0880 info@teestie.nl

Hoort u dat hameren? Dat is Teestie dat flink aan de weg aan het timmeren is. Nieuwe site, nieuwe diensten, nieuwe werkneemster (maar daarover binnenkort meer) en als klap op de vuurpijl: een nominatie. En niet de minste. Teestie in het algemeen en Linda in het bijzonder is genomineerd voor Lunchroom Held. Deze prestigieuze titel is het leven geroepen door de Stichting vakbekwaamheid Horeca (SVH) en vond na een uitgebreide selectieprocedure dat Linda’s Teestie een nominatie verdiende. Van een podiumplek is Teestie dus al verzekerd. Maar voor die felbegeerde numero uno titel van Lunchroom Held, is het aan u om Linda een handje te helpen. Hoe? Simpel:

Surf als de wiedeweerga naar www.lunchroomhelden.nl en stem op Linda. Wijst zich vanzelf, kind kan de was doen, appeltje en het eitje.

Nawoord van Linda:

“Leuk hoor al die veren meneer de webmaster, maar zonder mijn team ben ik nergens. Zet je dat er ook even bij? Heel fijn, dank je.”